Onze verzorgingsproducten

Matrix

Het succes: Opgericht in 1980 door de Amerikaan Arnie Miller en binnen 10jaar was Matrix nummer 1 op de professionele haarverzorgingsmarkt in de V.S.

Kleurassortiment: Matrix biedt een volledige lijn aan professionele kleurproducten. Het parade-paardje is de Colorgraphics, voor koele en warme highlights. In 1 snelle stap (in 2/10 minuten verheldering) dubbel resultaat (geeft verheldering en kleurtoon) en dubbele verzorging! (Omega 3 in de toners beschermen het haar en provitamine B5 in het poeder verzorgt het haar).

De semi-permanente kleuring, de ColorSYNC op basis van ceramide. Voor het versterken, veranderen en intensiveren van de kleur. Het gepatenteerde Ceramide Conditioning Complex zorgt voor gelijkmatige structuur en sterk haar. Een egaal, verzorgd en glanzend kleurresultaat.

De SOCOLOR beauty hiermee kunnen we oneindig veel kleuren creëeren. Blended Natural- Reflect en de Special Collection. De SOCOLOR beauty is de permanente haarkleuring van Matrix!

De verzorgingslijn van Matrix is de Total Results serie, een doeltreffende oplossing voor elk haartype met gepatenteerde ingrediënten en gemakkelijk in gebruik. In de salon kunt u met de Pro Solutionist een versterkende proteïnebehandeling ondergaan, voor overporeus beschadigd haar.

Olaplex

Beschadigd haar? Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker.

Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn.

Wil je meer informatie over onze OLAPLEX behandelingen? Vraag naar de mogelijkheden en bel: 0528 853 171.

Nieuw bij Haarstation: JEAN PAUL MYNE

KERATIN PLUS GOLD TREATMENT

Jean Paul Myne is een jong merk dat is opgericht na de ontdekking, om met behulp van aminozuren en stamcellen uit Zwiterse appels, het haar te ‘smoothen’ voor een langere periode zonder formaldehyde te gebruiken.

ZACHT – GLANZEND – GLAD HAAR

De reden waarom men hier praat over ‘smoothen’ is dat het resultaat geen kaarsrecht en hard haar is maar eerder dat intensieve krul of pluizend onrustig haar voor een langere periode geelimineerd tot zacht en glanzend haar met natuurlijke slag en valling.

Omdat er geen *formaldehyde gebruikt wordt is het erg belangrijk de werkwijze goed te beheersen. Teveel product gebruik of verkeerd ‘tangen’ geeft niet het gewenste resultaat. Daarom wordt deze behandeling alleen toegepast in professionele salons en na uitvoerige trainingen. Een complete (kort haar) behandeling neemt ongeveer 2 uur in beslag. De reden hiervan is dat na de behandling het haar meteen gewassen en gedroogd wordt waardoor de klant met schoon, fris en ‘smooth’ haar de salon verlaat. Dit in tegenstelling tot de meeste producten, waar het haar de eerste 48 uur niet gewassen mag worden.

*Formaldehyde dopt als het ware de zwavelbruggen af waardoor het haar souplesse behoudt en stijl blijft. Formaldehyde is echter slecht voor de gezondheid en terecht verboden in de Europese unie.

Jean Paul Myne is dus veilig voor onze klanten en teamleden en biedt prachtige resultaten.

Kevin Murphy

De high-end stylingproducten van Kevin Murphy zijn afgestemd op een specifiek haartype, absolute top. Alle producten bevatten een hoog gehalte van natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën voor ultieme haar en hoofdhuidbehandelingen. Parabenen vrij, sulfaatvrij én cruelty free. Gelijk resultaat.

 THE CHOICES WE MAKE

Kevin Murphy staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. Wij ontwikkelen performance based haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!

Bhave – Your hair, your life, your rules

10 minuten kleuring en keratine-behandelingen

Producten met actieve ingrediënten, een gepatenteerde, volledig bio-actieve keratine technologie, die bij regelmatig gebruik helpt beschadigt haar te verbeteren en van binnenuit te herstellen:

  • Een stralende nieuwe haarkleur in 10 minuten? Het kan met Bhave. Door de hierboven genoemde ingrediënten, wordt je haar niet alleen gekleurd, maar ook verzorgd.
  • Keratine behandeling zorgt voor steil haar of een pluisvrije krul (krulbehoud), glad en gezond. Houdbaar van 4 tot 6 maanden. De Keratine Smooth XT maakt jou haar mooi en beheersbaar door de intensieve keratine-therapie. Met Smooth XT kun je je haar dezelfde dag wassen en kleuren. Snelle behandeltijd en prettige geur. Betaalbaar!
  • Keratine-shot als kleurtoevoeging. Beschermt en verzorgt je haar tijdens het kleuren en zorgt voor een mooier en langer houdbaar kleurresultaat!
  • Keratine herstelbehandeling. In-salon treatment voor je haar. Geweldige kwaliteitsverbetering van het haar.

And it ticks all the boxes

Iconisch Australisch merk met dynamische resultaten
Proefdiervrij
Zonder parabenen, sulfaten of natriumchloride
Gecertificeerde biologische ingrediënten
Gepatenteerde actieve keratine technologie
Innovatieve en professionele, salon exclusieve producten
De producten maken hun beloftes waar!!!

Menu