Onze verzorgingsproducten

Matrix

Het succes: Opgericht in 1980 door de Amerikaan Arnie Miller en binnen 10jaar was Matrix nummer 1 op de professionele haarverzorgingsmarkt in de V.S.

Kleurassortiment: Matrix biedt een volledige lijn aan professionele kleurproducten. Het parade-paardje is de Colorgraphics, voor koele en warme highlights. In 1 snelle stap (in 2/10 minuten verheldering) dubbel resultaat (geeft verheldering en kleurtoon) en dubbele verzorging! (Omega 3 in de toners beschermen het haar en provitamine B5 in het poeder verzorgt het haar).

De semi-permanente kleuring, de ColorSYNC op basis van ceramide. Voor het versterken, veranderen en intensiveren van de kleur. Het gepatenteerde Ceramide Conditioning Complex zorgt voor gelijkmatige structuur en sterk haar. Een egaal, verzorgd en glanzend kleurresultaat.

De SOCOLOR beauty hiermee kunnen we oneindig veel kleuren creëeren. Blended Natural- Reflect en de Special Collection. De SOCOLOR beauty is de permanente haarkleuring van Matrix!

De verzorgingslijn van Matrix is de Total Results serie, een doeltreffende oplossing voor elk haartype met gepatenteerde ingrediënten en gemakkelijk in gebruik. In de salon kunt u met de Pro Solutionist een versterkende proteïnebehandeling ondergaan, voor overporeus beschadigd haar.

Olaplex

Beschadigd haar? Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker.

Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn.

Wil je meer informatie over onze OLAPLEX behandelingen? Vraag naar de mogelijkheden en bel: 0528 853 171.

Nieuw bij Haarstation: JEAN PAUL MYNE

KERATIN PLUS GOLD TREATMENT

Jean Paul Myne is een jong merk dat is opgericht na de ontdekking, om met behulp van aminozuren en stamcellen uit Zwiterse appels, het haar te ‘smoothen’ voor een langere periode zonder formaldehyde te gebruiken.

ZACHT – GLANZEND – GLAD HAAR

De reden waarom men hier praat over ‘smoothen’ is dat het resultaat geen kaarsrecht en hard haar is maar eerder dat intensieve krul of pluizend onrustig haar voor een langere periode geelimineerd tot zacht en glanzend haar met natuurlijke slag en valling.

Omdat er geen *formaldehyde gebruikt wordt is het erg belangrijk de werkwijze goed te beheersen. Teveel product gebruik of verkeerd ’tangen’ geeft niet het gewenste resultaat. Daarom wordt deze behandeling alleen toegepast in professionele salons en na uitvoerige trainingen. Een complete (kort haar) behandeling neemt ongeveer 2 uur in beslag. De reden hiervan is dat na de behandling het haar meteen gewassen en gedroogd wordt waardoor de klant met schoon, fris en ‘smooth’ haar de salon verlaat. Dit in tegenstelling tot de meeste producten, waar het haar de eerste 48 uur niet gewassen mag worden.

*Formaldehyde dopt als het ware de zwavelbruggen af waardoor het haar souplesse behoudt en stijl blijft. Formaldehyde is echter slecht voor de gezondheid en terecht verboden in de Europese unie.

Jean Paul Myne is dus veilig voor onze klanten en teamleden en biedt prachtige resultaten.

Kevin Murphy

De high-end stylingproducten van Kevin Murphy zijn afgestemd op een specifiek haartype, absolute top. Alle producten bevatten een hoog gehalte van natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën voor ultieme haar en hoofdhuidbehandelingen. Parabenen vrij, sulfaatvrij én cruelty free. Gelijk resultaat.

 THE CHOICES WE MAKE

Kevin Murphy staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free. Wij ontwikkelen performance based haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!

K18

  • Peptide behandeling die beschadiging tegengaat van chemische, hitte behandelingen en
    mechanische schade
  • Herstelt de zwavelbruggen en proteïne verbindingen
  • Herstelkuur K18 leave-in masker, herstelt de keratineketens

Thuisgebruik

Gebruik na elke 4/6 wasbeurten thuis. Op gewassen haar (geen conditioner!!) aanbrengen, 4 minuten inwerken. Stijlen.

Salonbehandeling

Een professionele service om je haar te herstellen en sterker te maken. Voor gezonder haar en je kleur blijft langer in goede conditie.

De K18 moleculair repair mist als voorbehandeling van een chemische behandeling

Na de behandeling K18 masker gebruiken

De Magic Rizos Curly lijn

Het verschil maken door middel van innovatieve behandelingen aan te bieden, dát is wat Tahe doet. Dit
blijkt onder andere uit de Magic Rizos Curly lijn. De lijn is onlangs geïntroduceerd, maar is nu al een
enorm succes.

De Magic Rizos Curly lijn bestaat uit producten die speciaal zijn ontwikkeld voor de verzorging van
krullend haar volgens de Curly Girl-methode (CG-methode). Deze methode gaat over optimale
verzorging van golvend en krullend haar. Uit de praktijk blijkt dat het vaak ingewikkeld is om precies de
juiste balans te vinden tussen hydratatie, voeding en proteïnen voor krullend haar. De Magic Rizos Curly
lijn komt dan ook voort uit de vraag van kappersprofessionals die op zoek waren naar gespecialiseerde
producten voor de behandeling van krullend haar in hun kapsalons.

Omdat krullend haar van nature droog is en specifieke zorg nodig heeft, is het raadzaam om bepaalde
ingrediënten te vermijden in de producten die je gebruikt bij de verzorging en styling van krullend haar.