Kleuren

‘The most beautiful Color in the world is the one that looks best on you!’

Haarkleuren is een vak apart. Welke kleur staat mooi bij je huid, ogen en past bij jouw persoonlijkheid? Kiezen we voor licht, donker, koel, warm en met welke techniek en welk product bereiken we geweldig resultaat?

We overleggen alle belangrijke informatie niet alleen met jou maar vaak ook als teamleden met elkaar in jouw bijzijn. Op die manier bereiken we samen de voor jou optimale afstemming.

Kleurtechnieken ontwikkelen momenteel sneller dan kleurreceptuur. De ‘standaard’ folie highlighttechniek is passé. De huidige technieken zijn gebaseerd op de ombre-kleuring, waarbij de kleur van de lengtes afwijkt van het gedeelte aan de hoofdhuid. (Ombre komt voort uit de ‘dipdye’).

‘Color, just change it’ is het motto. Kleurtrends en technieken helpen daarbij.

Welke kleurtrend is geschikt voor jou?
Ontdek het zelf tijdens een kleur adviesgesprek die wij je gratis en vrijblijvend geven.

Kleurgarantie

Wij kunnen geen kleurgarantie geven als je niet op onze kleurmiddelen afgestemde professionele verzorgingsproducten gebruikt én volg onze tips voor thuis op.

Kleurspecialiteiten

High en lowlights

Face frame

Highlights

Babylights

Pastel Hair

Money piece

Ginger Hair

Bleach en toner

BALAYAGE

Balayage, is Frans voor ‘veeg/vegen’ het geeft een sunkissed, natuurlijk effect aan je haarkleur. Een groot voordeel, het geeft amper uitgroei. De hoofdhuidkleuring verloopt vloeiend naar blond in je haarlengtes. De kleur wordt met de vrije hand aangebracht d.m.v. fading en painttechnieken. Het geeft een healthy look met diepte en dimensie.

BRONDE

‘Blond meets Brown’, het woord zegt het al, het is een samentrekking van blonde en brunette, een haarkleur die beiden combineert, met eindeloze nuances dankzij de verschillende tonen.’Sexier than a blonde, spicier than a brunette, I’m a #bronde ‘.

HIDDEN COLOUR

Hidden Colours zijn kleuren die verstopt zitten onder de rest van je haar. En alleen zichtbaar wanneer jij dat wilt!

Pastel en Mermaid hair

De haarkleur in pasteltinten, ook wel mermaidhair genoemd. Van een subtiele zachtroze gloed tot een sprankelende kleur blauw, je ziet het allemaal!

Maar, laat je niet voor de gek houden door de coole gekleurde kapsels op internet, het grootste gedeelte van deze foto’s is gephotoshopt.

Wil je een mooie pastelkleur in je haar, houd dan rekening met het volgende:

Je haar moet ontkleurd worden, de gele ondertoon moet er helemaal uit zijn. Laat dit bij je kapper doen!
Door het ontkleuren heeft je haar extra verzorging nodig, conditioners, maskers en serums. Het zal altijd wat doffer lijken.
Pastelkleur haarkleur heeft een beperkte houdbaarheid. De kleur vervaagt snel, maar dit kan juist een voordeel zijn als je niet een paar maanden als een zeemeermin door het leven wil gaan.

GRANNY GREY/BLOND HAAR VERVEN/GRIJZE HAARKLEUR

Grijs haar, not done? Think again, de grijs Haartrend is helemaal van nu! Ook voor grijs haar moet je haar ontkleurd worden, daarna kan elke willekeurige grijstint (of koele blonde tinten) eroverheen gezet worden.
Grijs haar heeft de neiging om geel te worden. Was je haar regelmatig met een zilvershampoo, dit heft de gele kleur op.

COLORMELT

Een colormelt laat verschillende haarkleuren als het ware in elkaar smelten. Voor een natuurlijk effect worden er altijd 3 of meer tinten gebruikt, vaak in dezelfde kleurenfamilie. Dit zorgt voor een goed geblende overloop waarbij de verschillende kleuren elkaar overlappen, zonder dat er een duidelijke grens tussen de verschillende haarkleuren zichtbaar is. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een een opvallender effect, ga dan voor kleuren die iets verder uit elkaar liggen.

Deze techniek vergt behoorlijk wat kennis, vaardigheid en professionele ervaring. Laat een colormelt behandeling altijd uitvoeren door je kapper.