Onze salon

Haarstation17 bestaat uit een kapsalon, barbershop en u kunt bij ons terecht voor kleine beauty-behandelingen en visagie. Een goed advies en dan gaan we aan de slag. Op ons vakgebied zijn we allemaal ervaren en bekwaam.

Constant op zoek naar verandering en vernieuwing op ons vakgebied. Door wekelijks interne en externe trainingen en workshops laten we ons inspireren en schaven we onze techniek bij. Op die manier verbeteren we ons altijd zodat we in de salon vernieuwende coupes kunnen neerzetten. Soms kan een kleine verandering al een groot verschil zijn voor jou als klant.

Niemand heeft hetzelfde haar, dus advies op maat is een must! Coupe-advies, gebaseerd op je gezichtsvorm, jouw wensen, je haarkwaliteit en trends. Daarnaast geven we je uiteraard tips & trucs om je haar thuis te verzorgen en in model te brengen met de beste producten.

Welke behandeling- of combinatie die je ook kiest, je maakt altijd gebruik van ons sterkste punt: wij komen met ideeën en variatie. We zien jouw mogelijkheden en spelen daar op in, we luisteren goed naar je! We houden terdege rekening met jouw wensen. Kleine of grote veranderingen, alles in overleg met jou.

De kans is klein dat je als klant van ons, jaar in jaar uit met dezelfde LOOK rondloopt.

Menu