Hairextensions

HairTalk Tape extensions

De trend van dit moment, langer en voller haar!

Tape extensions zijn smalle baantjes haar met aan de bovenzijde een plakgedeelte.  Om te bevestigen in het haar worden er 2 tape extensions met het plakgedeelte tegen aan geplakt. Hier zit dan een heel dun laagje van je eigen haar tussen. Er is geen speciale apparatuur nodig om deze extensions te bevestigen… een snelle manier van haarverlenging, maar ook een haarvriendelijke.

Het is eenvoudig om de tape extensions weer te verwijderen met een speciale spray. Ook kan het haar opnieuw worden gebruikt door een nieuwe sticker op het plakgedeelte aan te brengen. De tapes kunnen na het verwijderen direct weer worden ingezet. Deze hairextensions kunnen tot drie keer worden gebruikt. Afhankelijk van hoe snel uw haar groeit, worden de extensions na 8 tot 10 weken herplaatst.

Een pak tape extensions bevat 12 tapes per pak, dit worden dus 6 banen in je haar. Afhankelijk van de lengte van je haar en de dikte heb je voor volume 1 tot 3 pakken tape extensions nodig en voor een haarverlenging 4 tot 6 pakken.

HairTalk heeft een uitgebreid assortiment aan kleuren. Het is ook mogelijk om tapes te laten plaatsen waarbij de aanzet donkerder is. Heel handig als je snel uitgroei in je haar hebt.

Het verven van HairTalk extensions is mogelijk, maar geheel op eigen risico.

Voor een adviesgesprek en prijsindicatie graag bellen naar de salon.

Als u uw hairextensions wilt laten herplaatsen, waarbij de tapes eerst volledig verwijderd worden en later weer geplaatst worden (bij bv tussendoor het haar laten kleuren) rekenen wij € 30,00 extra.

Verwijderen zonder nieuwe extensions: € 12,50 per pak.

OPMERKING: Mocht je overwegen  Hairtalk extensions te laten plaatsen, kom dan eerst even langs in de salon voor een passend advies.  Wij zijn bereikbaar op telefoon nummer 0528 853 171

Alle kleuren zijn te bestellen, van alle natuurkleuren, tot allerlei funny kleuren. We hebben in de salon een kleurenring om de kleur zo goed mogelijk bij de gewenste kleur te kunnen aanpassen. Hou dus wel rekening met het feit dat er tussen bestellen, afspraak 2-3 dagen zit!