Haarstation17 bestaat uit een kapsalon en een barbershop.

Welkom

Je bent van harte welkom als onze gast. Je wordt opgenomen in een ontspannen, informele sfeer, met een lekker kopje koffie of thee. We zijn oprecht in je geïnteresseerd en luisteren graag naar je.

Vernieuwing

Wij bieden jou een totaalconcept van advies, haar en (eventueel) make-up, rode draad in ons werk is vernieuwing. Jij staat daarin als onze gast centraal. We luisteren naar je, en komen met frisse ideeën om jouw uitstraling te versterken.

Missie

Onze missie is om jou mooier te maken dan dat je al bent. En dat je ook zo mooi mogelijk blijft tot je volgende bezoek.

Massa

Wij helpen je om je te onderscheiden van de massa. We zijn goed in styling, knippen en haarverzorging. Maar waar we ons sterk in onderscheiden is je adviseren, je make-over bezorgen en je haar kleuren.

Eerlijk

We zijn eerlijk in onze adviezen. Dit betekent dat we niet klakkeloos iets doen, maar je vertellen wat je (on)mogelijkheden zijn. We zien wat bij je past, en kunnen je, binnen jouw stijl, totaal veranderen.

Belangrijk

Inspiratie is van levensbelang in ons vak. Wij raken geïnspireerd door jou, door workshops, cursussen, new feeds over styling, mode en hospitaliteit. We hebben ook veel contact met inspirerende collega’s, of bezoeken samen trendy plaatsen.

Jou inspireren

Jou willen we graag inspireren tijdens je bezoek aan onze salon, maar ook via onze Facebook en Instagram.

Resultaat

Je zult merken dat we als team veel met elkaar overleggen, omdat we samen het beste resultaat voor jou willen bereiken. We willen graag dat je bezoek een moment van ontspanning voor je is, en zien ernaar uit om kennis met je te maken. Op deze pagina ‘Dit zijn we’ kun je alvast met ons kennismaken:

Topstylist, opleiding assessor en social media

Ik vind mijn werk zo leuk omdat het zo breed en gevarieerd is. Je bent vaktechnisch en communicatief bezig. Een saaie dag zit er in de salon nooit tussen! En het omgaan met mensen is geweldig. Ik houd van het creëeren van een goede sfeer en ook nog eens mensen mooi maken! En wat alles nog leuker maakt, als de klant zelf het haar goed in model kan brengen en verzorgen, waardoor je ze de volgende keer weer terug ziet in de kapsalon!

Topstylist en trendwatcher, Colormaster, Color Creative & freelancer

Ik werk als Freelance educator op het gebied van trendkleuringen en styling. Verder heb ik de ‘Color Mastery’ en ‘Color Creative’ Courses behaald, en mag mezelf creatief kleurspecialist noemen.  Het advies geven over je coupe en daarbij de perfecte kleuring, vind ik het leukste aan mijn vak. Het complete plaatje. Ik help je graag zoeken naar de beste versie van jezelf!

Topstylist, visagist en colormaster

Als allround stylist ben ik ondersteunend aan het team. Met veel plezier werk ik bij Haarstation17. Mijn specialisatie zijn ombre- en balayagetechnieken. Ook word ik intern getraind in de nieuwste en alle mogelijke kleur- en kniptechnieken. Ik vind het van groot belang om samen met je klant de behandeling te bepalen, zodat je klant met een goed gevoel de deur uitgaat. En natuurlijk graag bij mij terug komt. Ik vind het een leuk en dynamisch beroep, waarin ik snel wil en kan groeien.

Creatief medewerkster, colorspecialist i.o.

Als stagiaire bij Haarstation17 leer ik veel over het vak als kapper. Door middel van trainingen blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technieken.
Door hier stage te lopen hoop ik aan het eind van mijn opleiding zelfstandig met de klant tot een mooi resultaat te komen.
Met veel plezier werk ik in dit professionele en gezellige team!

Allround stylist, colorspecialist i.o.

Ik vind het leuk om te werken in zo’n actief team en om te zien dat de klanten het naar hun zin hebben. Door de interne en externe trainingen hoop ik door te kunnen groeien in dit mooie bedrijf. Mijn doel is niet domweg te knippen en te kleuren, maar om mijn klant mooier te maken door de juiste kleur, coupe en styling. Dat is mijn stijl! Ik wil graag, net als de rest van ons team, topkwaliteit leveren. En ten allen tijde maatwerk te leveren.

We’re hiring, BARBER wanted!

Er is bij ons @haarstation17, Stationsplein 17 in Hoogeveen een plek vrij voor een Barbier-zzp-er!

Zowel fulltime als parttime. Scheer en knip jij als een master en is het verzorgen en knippen van baarden, snorren en mannenkapsels je specialiteit? Dan maken wij graag kennis met je! 0528-853171

Menu