Dit zijn we

Welkom

Je bent van harte welkom als onze gast. Je wordt opgenomen in een ontspannen, informele sfeer, met een lekker kopje koffie of thee. We zijn oprecht in je geïnteresseerd en luisteren graag naar je.

Vernieuwing

Wij bieden jou een totaalconcept van advies, haar en (eventueel) make-up, rode draad in ons werk is vernieuwing. Jij staat daarin als onze gast centraal. We luisteren naar je, en komen met frisse ideeën om jouw uitstraling te versterken.

Missie

Onze missie is om jou mooier te maken dan dat je al bent. En dat je ook zo mooi mogelijk blijft tot je volgende bezoek.

Massa

Wij helpen je om je te onderscheiden van de massa. We zijn goed in styling, knippen en haarverzorging. Maar waar we ons sterk in onderscheiden is je adviseren, je make-over bezorgen en je haar kleuren.

Eerlijk

We zijn eerlijk in onze adviezen. Dit betekent dat we niet klakkeloos iets doen, maar je vertellen wat je (on)mogelijkheden zijn. We zien wat bij je past, en kunnen je, binnen jouw stijl, totaal veranderen.

Belangrijk

Inspiratie is van levensbelang in ons vak. Wij raken geïnspireerd door jou, door workshops, cursussen, new feeds over styling, mode en hospitaliteit. We hebben ook veel contact met inspirerende collega’s, of bezoeken samen trendy plaatsen.

Jou inspireren

Jou willen we graag inspireren tijdens je bezoek aan onze salon, maar ook via onze Facebook en Instagram.

Resultaat

Je zult merken dat we als team veel met elkaar overleggen, omdat we samen het beste resultaat voor jou willen bereiken. We willen graag dat je bezoek een moment van ontspanning voor je is, en zien ernaar uit om kennis met je te maken. Op deze pagina ‘Dit zijn we’ kun je alvast met ons kennismaken:

Topstylist, assesor

Ik vind mijn werk zo leuk omdat het zo breed en gevarieerd is. Je bent vaktechnisch en communicatief bezig. Een saaie dag zit er in de salon nooit tussen! En het omgaan met mensen is geweldig. Ik houd van het creëeren van een goede sfeer en ook nog eens mensen mooi maken! En wat alles nog leuker maakt, als de klant zelf het haar goed in model kan brengen en verzorgen, waardoor je ze de volgende keer weer terug ziet in de kapsalon!

Topstylist en trendwatcher, Colormaster, Color Creative & freelancer en social media

Ik werk als Freelance educator op het gebied van trendkleuringen en styling. Verder heb ik de ‘Color Mastery’ en ‘Color Creative’ Courses behaald, en mag mezelf creatief kleurspecialist noemen.  Het advies geven over je coupe en daarbij de perfecte kleuring, vind ik het leukste aan mijn vak. Het complete plaatje. Ik help je graag zoeken naar de beste versie van jezelf!

Allround stylist, colorspecialist en social media

Ik vind het leuk om te werken in zo’n actief team en om te zien dat de klanten het naar hun zin hebben. Door de interne en externe trainingen hoop ik door te kunnen groeien in dit mooie bedrijf. Mijn doel is niet domweg te knippen en te kleuren, maar om mijn klant mooier te maken door de juiste kleur, coupe en styling. Dat is mijn stijl! Ik wil graag, net als de rest van ons team, topkwaliteit leveren. En ten allen tijde maatwerk te leveren.

Trotse werknemer van Haarstation17

Een goede werksfeer en er komen veel leuke klanten over de vloer. Ik werk met verschillende kapsels en gebruik de nieuwe technieken. Ik vind kleuren (gewaagde kleuren vind ik leuk!) erg leuk om te doen. Ik volg op dit moment de Colormastery van Matrix. Mannen knippen, een mooie fade-opscheer maken is ook leuk om te doen.

Mijn specialisatie is krullend haar

Sinds september 2023 ben ik werkzaam bij Haarstation17. Ik vind het omgaan met mensen geweldig! Gezelligheid creëren en een vrolijke sfeer. Dat hebben we met onze klanten en binnen ons team. En dan ook nog eens mensen mooi maken!

Barbier bij Haarstation17

Ik ben Dylian en sinds december 2023 werkzaam bij Haarstation17. Barbier sinds 2018. Dit is echt mijn passie. Ik werk graag samen, een echte teamspeler. Ik voel me hier bij Haarstation17 dan ook super op mijn plek. Het barbiers vak is dynamisch, nooit saai en een geweldige manier om op veel vlakken te groeien. Elk half uur een topprestatie leveren qua vak techniek en communicatie.

Stagiaires

Er zijn altijd wel verschillende stagiaires werkzaam bij ons in de salon. Super om je passie voor het kappersvak over te brengen aan een jonge generatie én de stagiaires zijn gewoon onmisbaar. Mede dankzij hen loopt het bij een salon op rolletjes. Stage bij Haarstation17 is hard werken en daarnaast heel erg leerzaam en leuk. Je werkt namelijk elke dag samen met gepassioneerde haarstylisten, die samen een succesvolle salon willen opbouwen en verder uitbouwen. Dus wil jij graag in korte tijd ontzettend veel leren? En heb je passie voor haar en doe je niks liever dan creatief bezig zijn informeer of er een vacature vrij is!

Haarstation17 is een erkend leerbedrijf en altijd op zoek naar leuke, gemotiveerde en getalenteerde stagiaires.