Barbierstation17

Ons ‘Barbierstation17’ is helaas tijdelijk gesloten.

Maar we zijn per direct op zoek naar een goede, bekwame barbier. Jullie kunnen voor het knippen tijdelijk terecht bij de ‘vrouwelijk barbiers’ van Haarstation17. Hopend op uw begrip.

We’re hiring, BARBER wanted!

Er is bij ons @haarstation17, Stationsplein 17 in Hoogeveen een plek vrij voor een Barbier-zzp-er! Zowel fulltime als parttime. Scheer en knip jij als een master en is het verzorgen en knippen van baarden, snorren en mannenkapsels je specialiteit? Dan maken wij graag kennis met je! 0528-853171

 – Let’s shape the hair and shave the beard! –

Een plek waar elke (jonge)man zonder gedoe zichzelf kan zijn, wees welkom om jezelf dat stukje uiterlijke verzorging te gunnen, een praatje maken, een drankje drinken.

‘’Barber, it ’s not a hobby, it ’s a lifestyle’’

Geschoren, geknipt en gestyled worden door een echte barbier. Bij Haarstation17 hebben we een unieke shop-in-shop gecreëerd waar elke man, jong én oud zichzelf kan zijn zonder gedoe.

Variatie in je korte of lange haar of gewoon toch maar weer hetzelfde. Baard of geschoren. Zelf scheren, of laten scheren. Stil zijn en luisteren, een goed gesprek in de stoel met je barbier met een bak koffie. Niets moet, jij weet inmiddels hoe belangrijk jezelf bent…

Dus wees welkom om jezelf dat stukje uiterlijke verzorging te gunnen, een praatje maken of een drankje te drinken.