Cursus en training

Cursus en training

Vernieuwing, training en ontwikkeling

Opleiding is bij Haarstation17 essentieel. We vinden het belangrijk dat jij wordt geholpen door ambitieuze stylisten die tijd en energie in jou, maar ook in het volgen van cursussen willen investeren. Alleen op die manier kunnen wij constant vernieuwend werken aan jou uitstraling.

Haarstation17 is continue in beweging, altijd in ontwikkeling. We zijn nooit ‘uitgeleerd’ of ‘klaar’. Als team willen we jou steeds weer verrassen.

Uit onderzoek blijkt dat 85% van de kappers, na het afronden van de kappersschool, nooit meer een cursus of training volgt. Dat is schokkend in een beroep dat zo dynamisch is. Bij Haarstation17 geloven wij dat de basis voor een succesvolle kapsalon juist ligt in vernieuwing en ontwikkeling . Wij investeren daar serieus tijd, energie en geld in. Als team hebben we dan ook elk seizoen een vol cursusprogramma. What’s in it for me?, ‘wat heb je daar als klant nou aan?’, denk je misschien.

Door het volgen van cursussen en trainingen kom je in aanraking met allerlei facetten van ons vak. Je creativiteit en zelfvertrouwen krijgen een enorme boost, je leert buiten de geijkte kaders denken, en dat heeft direct effect op de kwaliteit van de adviezen die we jou als klant geven en de technieken die we vervolgens gebruiken. Vernieuwing en ontwikkeling waar je als klant de vruchten van plukt.

Esmee heeft de course ‘Color Creative Mastery’ én de ‘Color Mastery’ bij Matrix afgerond. Ze is nu naast haar werk bij Haarstation17 als freelancer werkzaam bij Matrix en geeft extern trainingen aan diverse salons. Sharon heeft de course ‘Color Mastery’ succesvol afgerond. 2 kleurspecialisten bij Haarstation17 en steeds ‘on the move’