Onze verzorgingsproducten

Matrix

Het succes: Opgericht in 1980 door de Amerikaan Arnie Miller en binnen 10jaar was Matrix nummer 1 op de professionele haarverzorgingsmarkt in de V.S.

Kleurassortiment: Matrix biedt een volledige lijn aan professionele kleurproducten. Het parade-paardje is de Colorgraphics, voor koele en warme highlights. In 1 snelle stap (in 2/10 minuten verheldering) dubbel resultaat (geeft verheldering en kleurtoon) en dubbele verzorging! (Omega 3 in de toners beschermen het haar en provitamine B5 in het poeder verzorgt het haar).

De semi-permanente kleuring, de ColorSYNC op basis van ceramide. Voor het versterken, veranderen en intensiveren van de kleur. Het gepatenteerde Ceramide Conditioning Complex zorgt voor gelijkmatige structuur en sterk haar. Een egaal, verzorgd en glanzend kleurresultaat.

De SOCOLOR beauty hiermee kunnen we oneindig veel kleuren creëeren. Blended Natural- Reflect en de Special Collection. De SOCOLOR beauty is de permanente haarkleuring van Matrix!

 

De verzorgingslijn van Matrix is de Total Results serie, een doeltreffende oplossing voor elk haartype met gepatenteerde ingrediënten en gemakkelijk in gebruik. In de salon kunt u met de Pro Solutionist een versterkende proteïnebehandeling ondergaan, voor overporeus beschadigd haar.

Matrix lanceert fantastisch nieuw product, 'Oil-wonders'!

De meeste complete olie-verzorgingslijn, geïnspireerd door oude schoonheidsrituelen van India, Amazon en Egypte met exotische ingrediënten voor de beste professionele diensten van vandaag.

- Maakt het haar sterker
- Temmen onhandelbaar haar 72 uur lang
- Verbetert de levendigheid en kleur met 75% meer glans
- Shine en vorm in 1 stap
- Tot 2 maal sneller föhnen

Shampoo en conditioner verrijkt met Marokkaanse arganolie geven voeding, zachtheid en glans.
Egyptische hibiscus olie herstelt gekleurd haar.
Indian alma versterkt en verbetert kwetsbaar en verzwakt haar.
Amazone murumuru verbetert onhandelbaar haar en zorgt voor meer gladheid.

 

Olaplex

Beschadigd haar? Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker.

Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn.

Wil je meer informatie over onze OLAPLEX behandelingen? Vraag naar de mogelijkheden en bel: 0528 853 171.

 

 

Nieuw bij Haarstation: JEAN PAUL MYNE

KERATIN PLUS GOLD TREATMENT

ZACHT - GLANZEND - GLAD HAAR"
Jean Paul Myne is een jong merk dat is opgericht na de ontdekking, om met behulp van aminozuren en stamcellen uit Zwiterse appels, het haar te 'smoothen' voor een langere periode zonder formaldehyde te gebruiken. 

De reden waarom men hier praat over 'smoothen' is dat het resultaat geen kaarsrecht en hard haar is maar eerder dat intensieve krul of pluizend onrustig haar voor een langere periode geelimineerd tot zacht en glanzend haar met natuurlijke slag en valling.Omdat er geen *formaldehyde gebruikt wordt is het erg belangrijk de werkwijze goed te beheersen. Teveel product gebruik of verkeerd 'tangen' geeft niet het gewenste resultaat. Daarom wordt deze behandeling alleen toegepast in professionele salons en na uitvoerige trainingen. Een complete (kort haar) behandeling neemt ongeveer 2 uur in beslag. De reden hiervan is dat na de behandling het haar meteen gewassen en gedroogd wordt waardoor de klant met schoon, fris en 'smooth' haar de salon verlaat. Dit in tegenstelling tot de meeste producten, waar het haar de eerste 48 uur niet gewassen mag worden.
 
*Formaldehyde dopt als het ware de zwavelbruggen af waardoor het haar souplesse behoudt en stijl blijft. Formaldehyde is echter slecht voor de gezondheid en terecht verboden in de Europese unie.

Jean Paul Myne is dus veilig voor onze klanten en teamleden en biedt prachtige resultaten.


JEAN PAUL MYNE: OXILOCK

Oxilock wordt gebruikt door de verf of blondeer. Dit zorgt ervoor dat alle zwavel bruggen weer recht tegen over elkaar gaan staan. Hierdoor beschadigd je haar niet en wordt het juist zacht en glanzend. Ook te gebruiken als herstel behandeling voor beschadigd haar om het weer super gezond te krijgen!!

 

Kevin Murphy

De high-end stylingproducten van Kevin Murphy zijn afgestemd op een specifiek haartype, absolute top. Alle producten bevatten een hoog gehalte van natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën voor ultieme haar en hoofdhuidbehandelingen. Parabenen vrij, sulfaatvrij én cruelty free. Gelijk resultaat.

 

Biolage RAW, Real, Authentic en Wholesome

Allernieuwste verzorgingslijn van Matrix Biolage, RAW. Compacte lijn, keuze uit 3 shampoos en conditioners, 3 maskers voor verschillende haartypen:

70-100% natuurlijke formules, 100% gerecycled plastic, geen sulfaten, geen parabenen, geen siliconen én geen kunstmatige kleurstoffen.

‘’Hoe is jouw lifestyle?”