Dit zijn we

Haarstation17 bestaat uit een kapsalon, beautysalon (voor kleine behandelingen en visagie/make-up) en een barbershop.

Welkom

Je bent van harte welkom als onze gast. Je wordt opgenomen in een ontspannen, informele sfeer, met een lekker kopje koffie of thee. We zijn oprecht in je geïnteresseerd en luisteren graag naar je.

Vernieuwing

Wij bieden jou een totaalconcept van advies, haar en (eventueel) make-up, Rode draad in ons werk is vernieuwing. Jij staat daarin als onze gast centraal. We luisteren naar je, en komen met frisse ideeën on jouw uitstraling te versterken.

Missie

Onze missie is om jou mooier te maken dan dat je al bent. En dat je ook zo mooi mogelijk blijft tot je volgende bezoek.

Massa

Wij helpen je om je te onderscheiden van de massa. We zij goed in styling, knippen en haarverzorging. Maar waar we ons sterk in onderscheiden is je adviseren, je make-over bezorgen en je haar kleuren.

Eerlijk

We zijn eerlijk in onze adviezen. Dit betekent dat we niet klakkeloos iets doen, maar je vertellen wat je (on)mogelijkheden zijn. We zien wat bij je past, en kunnen je, binnen jouw stijl, totaal veranderen.

Belangrijk

Inspiratie is van levensbelang in ons vak. Wij raken geïnspireerd door jou, door workshops, cursussen, new feeds over styling, mode en hospitaliteit. We hebben ook veel contact met inspirerende collega’s, of bezoeken samen trendy plaatsen.

Jou inspireren

Jou willen we graag inspireren tijdens je bezoek aan onze salon, maar ook via onze Facebook en Instagram.

Resultaat

Je zult merken dat we als team veel met elkaar overleggen, omdat we samen het beste resultaat voor jou willen bereiken. We willen graag dat je bezoek een moment van ontspanning voor je is, en zien ernaar uit om kennis met je te maken. Op deze pagina ‘Dit zijn we’ kun je alvast met ons kennismaken:

Trees - Masterstylist, nagelstylist, opleiding assessor en social media -

Ik vind mijn werk zo leuk omdat het zo breed en gevarieerd is. Je bent vaktechnisch en communicatief bezig. Een saaie dag zit er in de salon nooit tussen! En het omgaan met mensen is geweldig. Ik houd van het creëeren van een goede sfeer en ook nog eens mensen mooi maken! En wat alles nog leuker maakt, als de klant zelf het haar goed in model kan brengen en verzorgen, waardoor je ze de volgende keer weer terug ziet in de kapsalon!

Esmee - 'Topstylist en trendwatcher', 'Young Talent Matrix', Kleurspecialist, 'Color Master&Color Creative', 'freelancer Matrix' -

Sinds maart 2015 ben ik 'Young Talent' bij Matrix. Ik assisteer op het podium bij grote shows en help achter de schermen, superleuk en leerzaam om te doen. Dit maakt het kappersvak uitdagend, mijn wens en doel is dat ik eens op internationale podia actief mag zijn! Verder heb ik de 'Color Mastery' en 'Color Creative' Courses in Hoofddorp behaald, en mag mezelf creatief kleurspecialist noemen. In september begin ik als freelancer bij Matrix. Salons kunnen mij inhuren voor trainingen, super leuk om te doen!

Sharon - Allround stylist, visagist en colormaster -

Als allround stylist ben ik ondersteunend aan het team. Met veel plezier werk ik bij Haarstation17. Mijn specialisatie zijn ombre- en balayagetechnieken. Ook word ik intern getraind in de nieuwste en alle mogelijke kleur- en kniptechnieken. Ik vind het van groot belang om samen met je klant de behandeling te bepalen, zodat je klant met een goed gevoel de deur uitgaat. En natuurlijk graag bij mij terug komt. Ik vind het een leuk en dynamisch beroep, waarin ik snel wil en kan groeien.

 
Jitske - Allround stylist, creatief medewerkster, social media, instagram, colorspecialist i.o.  -

Ik vind het leuk om te werken in zo’n actief team en om te zien dat de klanten het naar hun zin hebben. Door de interne en externe trainingen hoop ik door te kunnen groeien in dit mooie bedrijf. Mijn doel is niet domweg te knippen en te kleuren, maar om mijn klant mooier te maken door de juiste kleur, coupe en styling. Dat is mijn stijl! Ik wil graag, net als de rest van ons team, topkwaliteit leveren. En ten allen tijde maatwerk te leveren.

 
Jordi - Barbier -

Geschoren, geknipt en gestyled worden door een échte barbier. Niet even snel voor de spiegel met een bot mesje. Op een echt authentieke stijl legt Jordi de hand aan jouw haar, baard en snor. De naam barbier is afgeleid van het Latijnse ‘’Barba” dat baard betekent. Het is een oud beroep dat is ontstaan in de Middeleeuwen en vooral bij de oude Egyptenaren in hoog aanzien stond. Tegenwoordig zijn baarden weer helemaal in. En daar hoort een goed passend kapsel bij.

Tijdens de behandeling maakt Jordi gebruik van de producten van Vines Vintage speciaal voor mannen en natuurlijk de stylingproducten van Kevin Murphy. Producten gericht op het barbier vak. Bij het scheren gebruikt Jordi traditionele messen voor echt authentiek gevoel. Jordi is elke dinsdag en donderdag aanwezig in de salon van 15:00 – 20:00 uur.

Voor meer foto's van het team van Haarstation17 check de portfolio.